Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Tuš kupon – Estetika Fabjan – 4D lifting

Tuš kupon – Estetika Fabjan – 4D lifting

330,00550,00

Plačilo pri nas: 30,00
Plačilo pri ponudniku: 300,00

499 na zalogi

Količina


Šifra: EF-4D Kategoriji: ,

Opis

Termini koriščenja: do 1.4.2020

Laserski 4D lifting

Danes si kozmetične anti-aging medicine ne moremo predstavljati brez laserske terapije. Ena najnovejših laserskih tehnologij je Fotonina tehnologija 4D lifting, s pomočjo katere lahko na neinvaziven in neboleč način vsaj delno nadomestimo klasični kirurški lifting obraza.

Sama 4D tehnologija omogoča več dimenzionalno zdravljenje obraznega dela. Tretma poteka tako v ustni votlini, kot koži samega obraza. Na ta način zagotovimo pomlajevanje celotne debeline tkiva, tako povrhnjico, srednji in globoki del tkiva v predlu obraza.

Pri  4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja pri samem tretmaju. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč , hiter – do 30 min in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic in omogoča hitro okrevanje. Izvaja se lahko v katerem koli letnem času in tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije. Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti večdimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv. (slika 1)

Postopek se lahko ponavlja večkrat letno in na ta način pripomore k izboljšanju samega rezultata.

Vsakdo od nas ima po telesu celo vrsto različnih kožnih sprememb. Včasih se je moteče spremembe odstranjevalo le z kirurško tehniko, z izrezom oziroma ekscizijo kože.

Na  kliniki Fabjan v Celju zato že več let uporabljamo minimalno invaziven postopek z lasersko tehniko, ki je veliko bolj prijazna do pacienta in ne potrebuje uporabe kirurškega noža.

Prednosti uporabe laserja so dokazano zelo velike. Največje prednosti za pacienta so: veliko manj boleči postopek, prijetnejši občutek zdravljenja, brez rezanja in šivanja kože, celjenje ran je bistveno hitrejše, število obiskov pri zdravniku se lahko zmanjša za 50%, estetski rezultati so veliko boljši. Natančnost terapije je neprimerljiva s klasično metodo, zato so učinki zdravljenja dolgotrajnejši.

Ponudba:

  • posvet s kirurgom,
  • poseg
  • možno le v Ljubljani in Celju

 

Ponudnik

Medical Fabjan d.o.o.

Klinika Ljubljana
Derčeva ulica 35, 1000 Ljubljana
info@medicalfabjan.si

Klinika Celje
Aškerčeva ulica 14, 3000 Celje
info@medicalfabjan.si

+386 40 709 141

Preview
Close