Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Tuš kupon – WOOP

Tuš kupon – WOOP

9,3712,50

Ni na zalogi

Opis

Termini koriščenja do 1.6.2021

WOOP! TRAMPOLIN PARK LJUBLJANA

25% popusta za člane Tuš Kluba

 

WOOP! je katapult, ki te vrže iz rutine in te spodbudi, da ob vsakem obisku premikaš svoje psihofizične meje. WOOP! te dvigne na nov nivo in te napolni s svobodo, energijo ter adrenalinom.

WOOP! je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino. V njem najde svoj dom vsakdo, ki potrebuje nekaj, kar ga bo dvignilo iz trdnih tal. Svojim obiskovalcem želimo nuditi nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča osebnostno rast. Namenjen je tako tistim, ki bodo prvič skočili na trampolin, kot tistim, ki želijo nadgraditi svoje akrobatsko znanje. WOOP! je prav tako dom akrobatske skupine Dunking Devils, saj je v njem tudi PRO del – najbolje opremljena akrobatska dvorana v Sloveniji!

SKOČI IZ VSAKDANA IN IZKUSI ZABAVO V ZRAKU!

 

Ponudba:

Ugodnost velja do 23.04.2021. Ugodnost je možno koristiti s predloženo člansko izkaznico Tuš Klub na blagajni. Z eno kartico je možen nakup največ 5 vstopnic na dan koriščenja. Popusti se ne seštevajo.
Ob prvem obisku je potrebno doplačilo za skakalne nogavice (2,5 €), ter zapestnico (2,5 €). Otroci od 3 do 6 leta skačejo v spremstvu staršev.

Kontakt

https://woop.fun/jump

TEL.: + 386 30 334 443

EMAIL: info@woop.fun