Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Apartmaji in hotel Terme Lendava

Resort se nahaja na robu najbolj vzhodnega Slovenskega mesta – Lendava, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric, na nadmorski višini 160 m, nedaleč stran od državne meje z Madžarsko in Hrvaško. Do mejnega prehoda z Avstrijo je 38 km.

Sredi pokrajine znane po svojih vinorodnih goricah, kjer domujejo štorklje in kjer čas hiti počasneje, si privoščite sprostitev v edinstveni parafinski termalni vodi, kakršne drugje v Evropi ne boste našli. Voda polna parafina je poznana po svoji unikatni zeleni barvi, ki blagodejno vpliva na tegobe mišičnega gibalnega sistema in zagotavlja popolno sprostitev. Fosilno zdravilna hiper termo-mineralna voda je naravno zdravilno sredstvo in ima ob izviru temperaturo 62ºC.

Vodni navdušenci boste na svoj račun prišli v termalni rivieri, ki sestoji iz osmih bazenov z zdravilno parafinsko vodo, ki se razprostirajo na 1849 m². V termalnem kopališču hotela so na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši se lahko zabavajo v bazenu s tobogani, v poletnih mesecih pa bo za osvežitev poskrbel olimpijski bazen. Tukaj boste našli še poseben bazen z edinstveno termalno vodo s parafinom.

Resort pa je idealna izbira tudi za vse, ki želijo dopust preživeti bolj aktivno – je odlična izhodiščna točka za pohodnike in kolesarje. V okolici hotela so namreč številne označene pohodne in kolesarske poti.

Za dodatno razvajanje vam je na voljo tudi naš wellness center s savnami in raznovrstnimi masažami. Pustite se razvajati in sprostite svoje mišice – telo vam bo hvaležno.

Hotel

Hotel nudi vse kar potrebujete za udoben oddih. Izbirate lahko med udobnimi eno- ali dvoposteljnimi sobami in suitami, ki nudijo dodaten dnevni prostor. Sobe imajo pogled na hotelski park z bazeni ali na parkirišče. Ne glede na smer pogleda pa vam vse sobe razkrivajo čudovito zeleno okolico lendavskega podeželja ali okoliških vinogradov.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:

PONUDBA VSEBUJE:

Samopostrežni zajtrk in večerja, neomejeno koriščenje termalnih bazenov z edin- stveno parafinsko termo-mineralno vodo, kopalni plašč, kopanje na dan prihoda in odhoda, živa plesna glasba v petek ali soboto, vodna telovadba (od ponedeljka do sobote), razpisan animacijski program, brezplačni Wi-Fi, brezplačno parkiranje.
 
APARTMAJSKO NASELJE - POLPENZION
05.07. – 23.08.2024 25.08. – 30.08.2024
TUŠ KUPON PLAČILO PRI PONUDNIKU
3 dni /2 noči /2 osebi 236,00 € 36,00 € 200,00 €
4 dni /3 noči /2 osebi 354,00 € 54,00 € 300,00 €
   
HOTEL - POLPENZION
13.07. – 15.08.2024 18.08. – 23.08.2024, 25.08. – 30.08.2024
TUŠ KUPON PLAČILO PRI PONUDNIKU
3 dni /2 noči /2 osebi 226,00 € 34,00 € 192,00 €
4 dni /3 noči /2 osebi 339,00 € 51,00 € 288,00 €
 

OPOMBE:

  Popusti za otroke: 1 otrok do 3,99 let v postelji s starši ali v otroški posteljici biva brezplačno. Turistična taksa v višini 1,94 €/oseba/noč in 0,97 €/otrok do 18. leta/noč ni vključena v ceno. Enkratna prijavnina v višini 1 €/oseba ni vključena v ceno. Rezervacijo počitnic in storitev po Tuš klub ceni lahko opravijo samo člani Tuš kluba. Ob rezervaciji je potrebno obvezno navesti da opravljate rezervacijo po ponudbi za člane TUŠ KLUBA. Z eno Tuš klub kartico je možno opraviti več rezervacij. Rezervacija se lahko opravi z nakupom TUŠ KUPONA, ki se nahaja ob ponudbi na spletni strani www.tuspotovanja.si. Tuš kupon se unovči pri ponudniku, kjer se plača razlika do polne cene aranžmaja. Znesek višine Tuš kupona se upošteva kot del kupnine do končne cene. Pred nakupom TUŠ KUPONA je potrebno preveriti razpoložljivost kapacitet pri ponudniku. Kapacitete so omejene. Tuš kupon je pogoj za koriščenje počitnic po Tuš klub cenah.

  • BAZEN
  • KLIMA
  • POLPENZION
  • UDOBJE

Mnenja gostov (0 mnenje)