Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Postopek nakupa Tuš kupona

Korak 1

Prvi korak je izbrati želeno ponudbo. Tu imate dve možnosti, ogledati si podrobnosti ponudbe ali pa takojšen nakup kupona.

Korak 2

Na desni strani je gumb (povezava) “KUPI TUŠ KUPON”, na katerega kliknete in vas pelje na stran kupna, kjer si izberete opcije (pri tistih, ki imajo več možnih terminov). Na tej strani si lahko ogledate tudi opis namestitve ter ponudbe. Prav tako si pa lahko ogledate slike, zemljevid in termine koriščenja.

Korak 3

Na strani košarice si pregledate dodane kupone. Tu jih lahko odstranite ali pa dodate več. Ko ste zadovoljni kliknite gumb “NADALJUJ NA BLAGAJNO”.

Zdaj ste na koncu nakupa. Na tej strani vpišete vse potrebne podatke, vključno z številko vaše Tuš klub kartice. Na koncu izberete način plačila, strinjati se morate s pogoji poslovanja in čisto na koncu po pregledu vnešenih podatkov kliknite gumb “ZAKLJUČI NAKUP”, v primeru plačila s UPN nalogom, oziroma gumb “PAYPAL”, preko katerega se vam odpre pojavno okno. V primeru plačila s Paypal-om imate možnost plačila s kreditno kartico (brez računa Paypal) ali pa z vašim računom Paypal, v primeru, da ga imate.

Korak 4

Korak 5