Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Act-ION Hotel Neptun

Si želite aktivnega oddiha na blagodejnem mediteranskem zraku, bogatem z zdravilnimi negativnimi ioni? Kolesarjenje, sprehodi, tek, plavanje, nordijska hoja in supanje – to so aktivnosti, ki si jih lahko v Portorožu privoščite vsak dan v letu, ne glede na letni čas.

Act-ION Hotel Neptun je prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali. Ponaša se z najcelovitejšo ponudbo za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Nahaja se na vozlišču kolesarskih poti in je neposredno povezan s Termami Portorož zato predstavlja odlično izbiro za vzdrževanje kolesarske kondicije 365 dni v letu.

 

Ali ste vedeli, da je Slovenska Istra prepletena s kolesarskimi stezami različnih zahtevnosti, ki ponujajo osupljive razglede na morje in vinograde?  Act-ION Hotel Neptun se nahaja na vozlišču kolesarskih poti. Predstavlja odlično izhodišče za priprave na tekmovanja ali zgolj izboljšanje osebne kondicije. Topla mediteranska klima in veliko število sončnih dni so kot nalašč za treninge vse dni v letu. Po aktivnem dnevu si privoščite regeneracijo in razvajanje v Wellness centrih in bazenih Term Portorož.

 

V prvem hotelu s kategorizacijo 5 koles na Obali, Act-Ion Hotelu Neptun, se nahajajo:

  • sodobno opremljena kolesarnica z videonadzorom, kletko za shranjevanje vrednejših koles in vtičnicami za polnjenje električnih koles,
  • kotiček za pranje in sušenje koles z možnostjo polnjenja zračnic,
  • info točka z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh in hotelskem rekreacijskem programu ter
  • avtomat z energijskimi ploščicami in izotoničnimi napitki.

Izposoja klasičnih in električnih koles je možna v neposredni bližini Hotelov LifeClass Portorož. Za doplačilo in ob predhodni rezervaciji je začetnikom na voljo tudi vodeno kolesarjenje po bližnji okolici (doplačilo).

 

Moderna, premišljeno oblikovana soba z balkonom je opremljena s pisalno mizo, klimatsko napravo, dostopom do brezžičnega interneta, telefonom, LCD televizorjem, mini barom, sefom ter kopalnico s kadjo ali tušem.

Nekatere sobe imajo balkon s pogledom na morje.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Naslov:
Obala 33
Prijava:
od 14:00
Odjava:
do 11:00

Mnenja gostov (0 mnenje)