Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 superior delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Grand Restaurant, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

 

Največji kongresni center v Sloveniji

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov na enem najlepših delov slovenske obale. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev. Večnamenska zasnova kongresnega centra Bernardin omogoča organizacijo različnih prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij.

Organizacija porok

V Grand Hotelu Bernardin na izjemni lokaciji tik ob obali mladoporočencem pomagamo organizirati nepozabno poroko po njihovih željah.

Nadstandardna plaža

Na plaži Grand Hotela Bernardin s poletjem obogatimo ponudbo s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati z nadstandardnimi plažnimi storitvami v objemu sončnih dni.

Polnilna postaja za električne avtomobile

Gostom in drugim uporabnikom električnih vozil ponujamo možnost polnjenja avtomobilov vseh uveljavljenih znamk na polnilni postaji z zmogljivostjo 22 kW. Postajo smo vgradili tik ob vhodu v hotel in omogoča hkratno polnjenje dveh električnih vozil.

Hramba koles

Gostom Grand Hotela Bernardin omogočamo hrambo koles v zato namenjenem prostoru ob hotelski recepciji.

Higienski Standard Plus za vaš brezskrben oddih

  • Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu.
  • Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
  • Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
  • Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
  • Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Spletna stran:
Naslov:
Obala 2
Prijava:
od 14:00
Odjava:
do 11:00

Mnenja gostov (0 mnenje)