Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Grand Hotel Portorož

Izbrali ste hotel s tradicijo v središču Portoroža. Najstarejši hotel resorta LifeClass Hotels & Spa je prepoznaven po večerih klavirske glasbe, svežih sladicah Café Centrala ter enostavnem dostopu do Term Portorož. Hotelska plaža ter vrhunska kulinarika na vsakem koraku sta le še pika na i celotni izkušnji.

 

Sprejelo vas bo prijazno osebje v prostorni recepciji z udobnimi divani. Kot nalašč za prebiranje svežih novic ali morda za neformalen poslovni klepet.
Naslednji postanek je vašaelegantna soba. Z udobno posteljo in razgledom na Piranski zaliv ali bazen. Tu vam bo nadvse prijetno.
Restavracija Salinaje odlična izbira zaposebne dogodke. Ali kar tako. V njej se prepletajo vrhunska kulinarika, postrežba v belih rokavicah, pomirjajoča belina ambienta in čarobni razgled na Piranski zaliv. Privoščite si kulinarično doživetje z razgledom.
V svetlo in prostorno kavarno Café Central se pridite posladkat z večkrat nagrajenimi tortami in drugimi sladkimi dobrotami. V naše sladice smo vtkali okuse Mediterana – olivno olje, baziliko, fige, rožmarin in solni cvet. Tortice, ki jih enostavno morate poskusiti so Tartina, Solni cvet, Potičnica, teknejo pa tudi naši krofi, ki se ponašajo z nazivom Naj Krof Slovenije 2021.

 

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Spletna stran:
Naslov:
Obala 33

Mnenja gostov (0 mnenje)