Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Hotel Haliaetum

 

Hotel Haliaetum ****
Prenova hotela in počitniška ponudba je usmerjena k udobju bivanja družin, kjer je na razpolago kar 32 družinskih sob. Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev.
Vse sobe imajo tuš, sušilec za lase, balkon, klimo, direktno telefonsko linijo, satelitsko TV, mini bar, Wi-Fi.

Hotel Halieatum je osrednji hotel v resortu in je družinam prijazni hotel. Skupaj s hotelom Mirta svojim gostom nudita prenovljeno recepcijo, jedilnico, kjer je gostom na voljo velik izbor raznolikih jedi in bogastvo mediteranskih okusov. Iz hotela je prav tako neposreden dostop na hotelsko plažo, kjer sta v poletnih mesecih odprta restavracija in bar s široko ponudbo osvežilnih pijač in lahke prehrane. Vključuje tudi manjši fitnes (16 m2), delno in računalniški kotiček.

Nastanitev v hotelu Haliaetum vam nudi tudi Wellness & Spa Mirta s pokritim bazenom z ogrevano morsko vodo (zaprt od 1.7. do 31.7.), savnami, masažami in terapevtsko-zdravilnimi storitvami, manjši fitnes in računalniški kotiček. V resortu so na voljo še hotelska plaža s prenovljenim toboganom, restavracija in bar, igrišče za odbojko, mini golf in tenis. V poletnih mesecih otroke in odrasle navdušuje bogat animacijski program.

V Wellness & Spa centru so na voljo različne savne oz. kopeli.
Zeliščna savna
Ogreta na temperaturo približno 60 C°, kjer na ogreto kamenje nežno priteka zeliščna voda. Poleg prijetne temperature zeliščna aroma popolnoma sprošča. Zelišča vsakodnevno menjamo.
Suha finska savna
Ogrevana med 80 in 95 C° je vsekakor kraljica vseh savn. V njej ob določenih terminih izvajamo razne rituale, kot so trenutki solne savne, ledeni trenutek tropskega sadeža, Mirta (Myrtus communis) nas razvaja …
Infrardeča savna
Za vse, ki ne prenašate vročine, a si kljub temu želite toplote, imamo na razpolago infrardečo savno s kombinacijo kromoterapije.
»Rimska« parna kopel
Prijetna temperatura med 42 in 45 C° in visoka relativna vlažnost zraka med 45 in 65 %. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu, kar blagodejno vpliva na sprostitev. Para pomaga odpreti pore in s tem pripomore k naravnemu čiščenju kože, ki postane nežna in gladka. Aromatična olja z visoko vlažnostjo blagodejno vplivajo na dihala.

Vsi gostje lahko v San Simon resortu parkirajo popolnoma brezplačno.

Možnost prihoda s hišnimi ljubljenčki je ob predhodni najavi ter doplačilu.

Hotel Halieatum je zaradi idealne lokacije zelo priljubljena za re-kreativne goste. V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Spletna stran:

Mnenja gostov (0 mnenje)