Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Hotel Mirta

Hotel Mirta**** – San Simon Resort se nahaja v bližini izolske plaže. Obdan je z mediteranskim parkom, ponuja pa sodoben wellness in spa center z notranjim bazenom z morsko vodo ter restavracijo s teraso s pogledom na morje, v kateri strežejo slovenske specialitete. Izolska marina je oddaljena 600 m, center mesta pa 2 km.

V depandansi Mirta je na voljo 43 dvoposteljnih sob, z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč in junior suita. Udobne in svetle sobe so zaradi možnosti dodatnih ležišč primerne tudi za družine. Sobe krasijo sproščujoči razgledi na morje ali obmorsko zelenje.

Recepcija za depadanso Mirta se nahaja v Hotelu Haliaetum. Samopostrežna prehrana je organizirana v glavni restavraciji San Simon, ki je v letu 2019 delno pridobila nov videz. Pogled na Izolo je najlepši prav iz restavracije, ob njem pa mediteranske jedi prijajo še bolj. Prijala bo tudi osvežilna pijača v prenovljenem gostinskem lokalu Bistro ob plaži. V poletni sezoni je na voljo tudi all inclusive storitev.

Nastanitev v hotelu Mirta vam nudi tudi Wellness & Spa Mirta s pokritim bazenom z ogrevano morsko vodo (zaprt od 1.7. do 31.7.), savnami, masažami in terapevtsko-zdravilnimi storitvami, manjši fitnes in računalniški kotiček. V resortu so na voljo še hotelska plaža s prenovljenim toboganom, restavracija in bar, igrišče za odbojko, mini golf in tenis. V poletnih mesecih otroke in odrasle navdušuje bogat animacijski program.

V Wellness & Spa centru so na voljo različne savne oz. kopeli.
Zeliščna savna
Ogreta na temperaturo približno 60 C°, kjer na ogreto kamenje nežno priteka zeliščna voda. Poleg prijetne temperature zeliščna aroma popolnoma sprošča. Zelišča vsakodnevno menjamo.

Suha finska savna
Ogrevana med 80 in 95 C° je vsekakor kraljica vseh savn. V njej ob določenih terminih izvajamo razne rituale, kot so trenutki solne savne, ledeni trenutek tropskega sadeža, Mirta (Myrtus communis) nas razvaja …

Infrardeča savna
Za vse, ki ne prenašate vročine, a si kljub temu želite toplote, imamo na razpolago infrardečo savno s kombinacijo kromoterapije.

»Rimska« parna kopel
Prijetna temperatura med 42 in 45 C° in visoka relativna vlažnost zraka med 45 in 65 %. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu, kar blagodejno vpliva na sprostitev. Para pomaga odpreti pore in s tem pripomore k naravnemu čiščenju kože, ki postane nežna in gladka. Aromatična olja z visoko vlažnostjo blagodejno vplivajo na dihala.
Vsi gostje lahko v San Simon resortu parkirajo popolnoma brezplačno.

Možnost prihoda s hišnimi ljubljenčki je ob predhodni najavi ter doplačilu.

Nudijo možnost brezplačnega najema sprehajalnega vozička za otroka (rezervacija na recepciji). V restavraciji San Simon so na razpolago otroški bife in posebni otroški meniji s priljubljeno hrano za najmlajše, otroški pribor in otroški stolčki na željo gosta ter previjalna miza. V restavraciji Bistro na plaži v poletnem času nudijo posebne otroške menije, ponudbo hrane in pijače za otroke. Vse družine, ki se na počitnicah želijo rekreirati ali raziskovati okolico, nudijo možnost najema koles za odrasle in otroke, tricikle, poganjalčke, najem minigolf palic ter spuste po obnovljenem toboganu na plaži. Letovišče ima tudi pomol, kjer lahko najamete čoln.

Depadansa Mirta je zaradi idealne lokacije zelo priljubljena za re-kreativne goste. V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Spletna stran:

Mnenja gostov (0 mnenje)