Tuš PotovanjaTuš Potovanja
Ste pozabili geslo?

Kamp Lucija

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi in šotori. Na novo je urejen predel s 45 prostori, namenjenimi predvsem lastnikom oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti, kot so: brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet. V poletni sezoni lahko obiskovalci uživajo v morskih radostih na urejenem in varovanem kopališču z enostavnim dostopom v morje, primerno za vse generacije. Na urejenem delu kopališča hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Rezervacije in podrobnosti o ponudniku

Telefonska št.:
E-naslov:
Spletna stran:
Naslov:
Seča 204
Prijava:
od 14:00
Odjava:
do 11:00

Mnenja gostov (0 mnenje)